Alberto Bianchi:

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε λόγω του πάθους που έχει για την περιποίηση των σκύλων. Έχει δουλέψει από τα πρώτα του βήματα με σκυλιά, μιας και μεγάλωσε σε μια οικογένεια που είχε πάντα ζώα. Του άρεσε τόσο πολύ η προετοιμασία τους, ώστε να δείχνουν ωραία όταν παρουσιάζονταν στις εκθέσεις, που το ακολούθησε στη συνέχεια και επαγγελματικά.
Για πάρα πολλά χρόνια, παρουσίαζε σκύλους με εξαιρετικές διακρίσεις και πάμπολλους τίτλους, σε εθνικό, διεθνές, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα, δίνει σεμινάρια και κρίνει σε διαγωνισμούς κομμωτικής, μιας και ο χρόνος του για να συνεχίσει να παρουσιάζει σκυλιά, είναι πολύ περιορισμένος.
Άρχισε να χρησιμοποιεί τα προϊόντα περιποίησης #1 ALL SYSTEMS® το 1989, όταν από την Αυστραλία πήγε στην Ιταλία. Εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να βρει σαμπουάν στην Ιταλία που ικανοποιούσαν τις ανάγκες του και έτσι ξεκίνησε τη χρήση αυτών των προϊόντων στα εκθεσιακά του σκυλιά, εισάγοντας τα από τις Η.Π.Α.
Στη συνέχεια δημιούργησε την επιχείρησή του το 1991, έπειτα από την ζήτηση που είχε με πολλούς του φίλους, οι οποίοι ήθελαν να τους προμηθεύει τα ίδια προϊόντα που χρησιμοποιούσε κι εκείνος, αφού είδαν με αυτά φανταστικά αποτελέσματα! Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…
Έχει επισκεφτεί πολλές φορές την Ελλάδα, η πρώτη του φορά ήταν το 1999. Το πρώτο σεμινάριο που έδωσε, βασίστηκε κυρίως, στα μέσα που πρέπει να διαθέτουμε για την περιποίηση του σκύλου μας και πώς πρέπει αυτά να τα χρησιμοποιούμε σωστά. Του είχαν επίσης ζητήσει να μιλήσει για τα διαφορετικά είδη ψαλιδιών και εργαλείων που χρησιμοποιούνται στο stripping, καθώς εκείνο τον καιρό υπήρχε μεγάλη σύγχυση σχετικά με το πώς χρησιμοποιούνται αυτά τα τόσο διαφορετικά εργαλεία και πώς μπορούμε να προσεγγίζουμε με αυτά το επιθυμητό αποτέλεσμα…
Το τελευταίο του ταξίδι στην Ελλάδα, έγινε τον Νοέμβριο του 2017 όπου ήταν προσκεκλημένος από τους συνεργάτες του, Λυκούργο & Εύα της εταιρείας ANIMAGROOM, στο πλαίσιο του Discover Dog 2017. Μια εξαιρετική εκδήλωση, άψογα οργανωμένη από την εταιρία WELLDONE !

Ελένη Μίντζη:

Η Ελένη Μίντζη γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε ιταλική φιλολογία στο πανεπιστήμιο του Urbino στην Ιταλία.
Το 1998 παρακολούθησε τη σχολή grooming της Μαγιάς Ζαμπίκου και απέκτησε το πρωτο της πολυπόθητο schnauzer ένα μεσαίο αλατοπίπερο. Έκτοτε άρχισε να ασχολείται για «χάρη του» με τις εκθέσεις μορφολογίας και τους διαγωνισμούς grooming στην Ελλάδα.
Το 2002 ανοίγει το κομμωτήριο “Fashion pets” στην Κηφισιά και αρχίζει πλέον να ασχολείται επαγγελματικά με τo grooming. Από το 1999 έως και σήμερα έχει λάβει μέρος σε πολλούς εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Γαλλία και η Δανία και έχει κερδίσει πολλα χρυσά και αργυρά μετάλλια, καθώς και τίτλους όπως το “International Best in show 2010”, το “Best Greek Groomer 2015”.
Οι ράτσες με τις οποίες έχει διαγωνιστεί είναι αρκετές, schnauzer, foxterrier, lakeland terrier, kerry blue terrier, bedlington terrier, bichon frise’, english cocker spaniel, poodle, scottish terrier.
Έχει επίσης την τιμή να λαμβάνει πρόσκληση για το ετήσιο ευρωπαϊκό ατομικό πρωτάθλημα της Oster στο οποίο συμμετέχουν μόνο 40 πρωταθλητές καλεσμένοι από όλη την Ευρώπη. Στο τελευταίο μάλιστα, “Oster 2017”, ήταν προτεινόμενη για την τελική εξάδα.
Το 2014 ιδρύει το Ελληνικό Σωματείο Επαγγελματίων Κομμωτών Σκύλων (ΕΣΕΚΣ), όπου διατελεί πρόεδρος έως και σήμερα.
Επίσης, είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα grooming και συμμετέχει με bedlington terrier στην κατηγορία pure breeds-scissoring.
Σε λίγους μήνες έχοντας πρώτα ολοκληρώσει την δοκιμαστική περίοδο, γίνεται διεθνής κριτής EGΑ πετυχαίνοντας έτσι, έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της.

Φάνης Χιλιώτης:

Επαγγελματίας groomer & μέλος Ε.Σ.Ε.Κ.Σ. Διατηρούσε κομμωτήριο σκύλων στη Θεσσαλονίκη από το 2002 και σχολή grooming τα τελευταία έξι χρόνια.
Έχει πολλαπλές επιτυχίες στα βάθρα εκθέσεων μορφολογίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με σκύλους δικής του ιδιοκτησίας όπως, Παλαιός Αγγλικός Ποιμενικός (Μπομπτέιλ), Πομεράνιαν, Αγγλικός Σέττερ.
Το 2006 βραβεύτηκε με την δεύτερη θέση στην κατηγορία “Poodles” σε εθνικό διαγωνισμό στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας το σκύλο του με “Modern Clip”.
Το 2015 κατέκτησε την πρώτη θέση στον πρώτο διεθνή διαγωνισμό κομμωτικής σκύλων στην Ελλάδα στην κατηγορία “Spaniels & Setters”, παρουσιάζοντας έναν Αγγλικό Σέττερ.
Τον Οκτώβριο του 2015, συμμετέχοντας στην Ελληνική Εθνική Ομάδα, διαγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, στην κατηγορία «Spaniels & Setters».
Τον Μάιο του 2016 κατέκτησε την πρώτη θέση στον δεύτερο διεθνή διαγωνισμό κομμωτικής σκύλων στην Ελλάδα στην κατηγορία “Spaniels & Setters”, παρουσιάζοντας ένα Gordon Setter.
Σαν μέλος της Εθνικής Ομάδας Κομμωτών, διαγωνίσθηκε για την Ελλάδα το 2017, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, και τώρα συνεργάζεται με το κατάστημα Pet Avenue στην Γλυφάδα.

Φραγκίσκος Τασούλας:

Professional Master Groomer , judge IGU και αντιπρόεδρος του Ε.Σ.Ε.Κ.Σ , ιδιοκτήτης κομμωτηρίου και σχολής εκπαίδευσης νέων Groomer. Τα τελευταία επτά χρόνια έχει επιτύχει πολλές διακρίσεις σε εκθέσεις μορφολογίας σκύλων όπου μεταξύ άλλων με τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μορφολογίας κατέκτησε τη δεύτερη θέση . Η καριέρα του ως εκθεσιακός κομμωτής ξεκίνησε το 2013 στον Εθνικό Διαγωνισμό Κομμωτικής κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία Poodle intermediate class. Το 2014 ξανασυμμετάσχει στο εθνικό πρωτάθλημα κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία Poodle open class όπως επίσης τη δεύτερη θέση στο stripping στην open class. To 2015 κατακτά τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Poodle open class στον πρώτο International διαγωνισμό στην Ελλάδα. Το 2016 συμμετέχει εκ νέου στοn International διαγωνισμό στην Ελλάδα και κατακτά την πρώτη θέση στην κατηγορία Poodle open class όπως επίσης συμμετάσχει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα κερδίζοντας ξανά την πρώτη θέση στα Poodle Champion class και βγαίνει “best in show”. Το 2017 με τη συμμετοχή του στον International διαγωνισμό εξασφαλίζει ξανά την πρώτη θέση στην κατηγορία Poodle champion class και βγαίνει εκ νέου “best in show”. Στη συνέχεια επελέγη να αντιπροσωπεύσει την Εθνική Ομάδα Ελλάδος Grooming στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2015 στο Μιλάνο και στη έπειτα για δεύτερη συνεχή φορά το 2017 στο Παγκόσμιο της Γαλλίας. Όλα αυτά τα χρόνια έχει παρακολουθήσει πάνω από τριάντα σεμινάρια και διορθωτικά σεμινάρια όπου έχουν παρευρεθεί οι καλύτεροι κομμωτές ανά τον κόσμο. Από το 2015 έχει επίσης διατελέσει εισηγητής σε σεμινάρια κομμωτικής και διορθωτικά με μεγαλύτερη διάκριση το διπλό σεμινάριο και International διαγωνισμό στη Νότιο Κορέα όπου εκεί παρευρέθη ως κριτής IGU ( International Grooming Union).