Από την τόσο χαρούμενη αντίδραση ενός σκύλου, όταν βλέπει τον κηδεμόνα του να κρατάει το λουρί, καταλαβαίνουμε απόλυτα τη σημασία που έχει για τους καλύτερους μας φίλους η βόλτα! Η οποία και βοηθά τον σκύλο μας να αποκτήσει καλύτερη ψυχική υγεία, καθώς εκτονώνεται σωματικά μα και κοινωνικοποιείται με άλλους σκύλους αλλά και ανθρώπους, αλλά και να έρχεται σε επαφή με νέα ερεθίσματα. Τι καλύτερο μάλιστα από μια βόλτα σε ένα Dog Park που υπάρχουν τόσα λίγα στην Ελλάδα!

Το δικό μας πάντως πρωτότυπο Dog Park, θα βρίσκεται στον ενημερωτικό προθάλαμο της έκθεσης στο περίπτερο 4! Και είναι ένας χώρος κατάλληλος για κουτάβια αλλά και ενήλικους σκύλους. Στον χώρο αυτό μπορείτε να εκτονώσετε σωματικά τον σκύλο σας, πριν εισέλθετε στον κύριο χώρο της έκθεσης, αλλά και να δραστηριοποιηθεί και να απασχοληθεί δημιουργικά, μέσα από συμβουλές απόλυτα καταρτισμένων ανθρώπων. Σκοπός της δημιουργίας του είναι η σωστή κοινωνικοποίηση, η εκτόνωση αλλά και λίγη ώρα χαράς για εσάς και τον καλύτερο τετράποδο φίλο σας. Οι σκύλοι άλλωστε και γυμνάζονται με αυτόν τον τρόπο αλλά και κοινωνικοποιούνται με άλλους σκύλους, αρκεί αυτό να πραγματοποιείται σε χώρο ελεγχόμενο και υπό την επίβλεψη ειδικών. Και εμείς αυτό ακριβώς σας παρέχουμε!

Μην ξεχνάτε να έχετε πάντα στο λουρί τον σκύλο σας και πάντα μαζί σας και να μην τον αφήνετε ελεύθερο στο χώρο του Dog Park αν δε σας ζητηθεί από τους υπεύθυνους, που έχουν και τη δυνατότητα να αξιολογήσουν την συμπεριφορά των άλλων σκύλων αλλά και των ανθρώπων γύρω του. Το λουρί-οδηγός πρέπει να είναι σταθερό, μήκους το πολύ 1 μέτρο, όχι αυξομειούμενο.
Είναι, επίσης, ιδιαίτερα σημαντικό να μαζεύετε τις τυχόν ακαθαρσίες του, τηρώντας από τη μία τους κανόνες της έκθεσης αλλά και από την άλλη προάγοντας με αυτόν τον τρόπο πολιτισμό.