Ένα περιοδικό που απευθύνεται σε όλους τους κηδεμόνες και φίλους των ζώων συντροφιάς, με σαφή στόχο την υπεύθυνη κηδεμονία τους. Ώριμο αποτέλεσμα πολλών παραμέτρων, με έμπειρους συνεργάτες αρθρογράφους, καθένας ξεχωριστός επαγγελματίας ή σημαντικός εθελοντής, σε εποχές που όλοι όσοι διαθέτουν ενσυναίσθηση και νιώθουν όπως τα ζώα, δίνουν καθημερινά το δικό τους αξιοσέβαστο αγώνα για αυτά. Ένα περιοδικό που φιλοδοξεί να έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή των μικρών μας φίλων.

Το Περιοδικό Κατοικίδια Εν Δράσει που θα κρατήσετε στα χέρια σας, με αφορμή την επίσκεψή σας στην έκθεση, είναι μια προσεγμένη έκδοση, εντελώς δωρεάν, με πολλές πληροφορίες… με πολλές ιδέες και δώρα!

Το περιοδικό αναφέρεται στη κοινή ζωή μας με το σκύλο, τη γάτα, τα τρωκτικά, τo ενυδρείο, τα πτηνά συντροφιάς και τα ερπετά. Θα μάθουμε για την ιστορία τους, το ρόλο που έχουν στην καθημερινότητα μας και τους ιδανικούς τρόπους ώστε να συμβιώνουμε αρμονικά μαζί τους. Ένα περιοδικό που σας παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται η ευζωία τους.