Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στην «Discover Dogs», οι σκύλοι σας φυσικά είναι και με μεγάλη μας μάλιστα χαρά, ευπρόσδεκτοι! Με γνώμονα όμως το σεβασμό σε όλους τους επισκέπτες, κηδεμόνες και σκύλους, θα σας παρακαλούσαμε να σας συνοδεύσουν, εφόσον πληρούν όλες τις προϋποθέσεις. Να θυμάστε πάντα πως η έκθεση αυτή, θέλουμε να μείνει στη μνήμη σας ως μια εμπειρία μοναδική και ανεπανάληπτη τόσο για εσάς όσο και για τον αγαπημένο τετράποδο φίλο σας, ο οποίος σε καμιά περίπτωση δε θα θέλαμε να αισθανθεί άγχος και πίεση!

Οι σκύλοι λοιπόν που θα επισκεφθούν την έκθεσή μας εκτός από πλήρως εμβολιασμένοι, σε καμιά περίπτωση σε οίστρο, αποπαρασιτωμένοι, με αριθμό microchip και με φροντισμένη εμφάνιση (καθαρός, χτενισμένος, καθαρά μάτια και αυτιά, κομμένα νύχια κλπ), θα πρέπει ως προς την συμπεριφορά τους, να πληρούν τα παρακάτω:

  1. Ο σκύλος πρέπει να ακούει σε βασικές εντολές, μιας που μην ξεχνάτε μέσα στην έκθεση θα υπάρχει πληθώρα κόσμου, μα κυρίως ερεθισμάτων.
  2. Να μπορεί να έρχεται σε επαφή με άγνωστους ανθρώπους και άλλους σκύλους χωρίς να αγχώνεται, να φοβάται ή να υπερενθουσιάζεται.
  3. Να αισθάνεται άνετα με έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων δίπλα του.
  4. Να μην τρομάζει σε ένα ενδεχόμενο λάθος πλησίασμα από κάποιον άγνωστο.
  5. Να περπατά με χαλαρό λουρί, μέσα στο πλήθος και πάντα κοντά σας.
    Το λουρί-οδηγός πρέπει να είναι σταθερό, μήκους το πολύ 1 μέτρο, όχι αυξομειούμενο.
  6. Να αισθάνεται άνετα σε δυνατούς θορύβους αλλά και να μην αντιδρά σε γαβγίσματα άλλων σκύλων.
  7. Να κινείται απόλυτα ήσυχος καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας του στην έκθεση και να μην αγχώνεται κατά τη διαδικασία αυτής.
  8. Να μην είναι επιθετικός με τους υπόλοιπους σκύλους που είτε επισκέπτονται την έκθεση είτε συμμετέχουν σε δράσεις μέσα σε αυτό.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τόσο στην είσοδο, όπου και θα πραγματοποιείται ο κτηνιατρικός έλεγχος (έλεγχος microchip, βιβλιαρίου υγείας κτλ) αλλά και ο έλεγχος συμπεριφοράς, όσο και μέσα στο χώρο κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας σε αυτόν, θα υπάρχουν ειδικοί για να παρέχουν απλόχερα τις συμβουλές τους αλλά και να ελέγχουν την συμπεριφορά του αγαπημένου σας τετράποδου φίλου, κατά τη διάρκεια της βόλτας του.