Το Discover Dogs είναι μια παραγωγή της Well Done ΜΕΠΕ, η οποία εξειδικεύεται σε σχεδιασμό ειδικών εκδηλώσεων, εκθέσεων και φεστιβάλ που αναδεικνύονται πυλώνες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ιδιωτικών φορέων. Το δημιουργικό του Discover Dogs (εταιρική ταυτότητα, branding) καθώς και το web design, επιμελείται η ίδια η ομάδα της Well Done ΜΕΠΕ.

Υπεύθυνη Διοργάνωση
Η διοργάνωση του Discover Dogs σχεδιάζεται από την Well Done ΜΕΠΕ, έχοντας ως κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία του. Η διοργάνωση είναι αδειοδοτημένη από την αρμόδια Κτηνιατρική υπηρεσία και τον Δήμο Αμαρουσίου, η ομάδα παραγωγής είναι σε στενή επικοινωνία με φιλοζωικές οργανώσεις, εξειδικευμένους συνεργάτες και υπεύθυνους κηδεμόνες, φίλους και μέλη ομίλων. Επίσης το φεστιβάλ Discover Dogs είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Κοινωνική υπευθυνότητα

  • Το ίδιο το περιεχόμενο της διοργάνωσης συμβάλλει στη διαμόρφωση συνείδησης στο συμμετέχον κοινό.
  • Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.
  • Η συμμετοχή και η προβολή του έργου των φιλοζωικών είναι δωρεάν, ενώ η διοργανώτρια εταιρεία κάλυψε το κόστος συμμετοχής και διέθεσε στις φιλοζωικές, σημεία προώθησης υιοθεσιών.
  • Ο χώρος διεξαγωγής της διοργάνωσης επιλέχθηκε μεταξύ άλλων και γιατί είναι κατάλληλος για ΑμεΑ.
  • Στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων του Discover Dogs θα υπάρξει ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση ως προς την έννοια της υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων.
  • Το Discover Dogs είναι μια πράσινη διοργάνωση καθώς κατά τη διάρκειά της θα γίνει διαχωρισμός απορριμάτων και θα δημιουργηθούν φιλόξενοι χώροι τουαλέτας για σκύλους.

Ποιότητα περιεχομένου
Καινοτόμες ιδέες, φρέσκια ματιά, αντιμετώπιση της συντροφικότητας με τον σκύλο χωρίς ρατσισμό και στερεότυπα.

Περιβαλλοντική υπευθυνότητα
Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών, εθελοντισμός

Αιγίδα
Χάρη στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του, αλλά και στην ποιότητα του περιεχομένου του, το Discover Dogs τέθηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.