Με την είσοδό σας στο φεστιβάλ, στον ενημερωτικό προθάλαμο, στο επίπεδο C και εφόσον τηρείτε τις προϋποθέσεις εισόδου με σκύλο, θα συναντήσετε τον κτηνίατρο της διοργάνωσης για τον έλεγχο πριν την είσοδο σας σε αυτή την μεγάλη κυνοφιλική διοργάνωση. Επίσης, στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και ο έλεγχος συμπεριφοράς του και έτσι το «Discover Dogs 2017» θα σας δώσει μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε και για τον χαρακτήρα του σκύλου σας!

Επιπροσθέτως, στον ενημερωτικό προθάλαμο, στο επίπεδο C, θα υπάρχει και η δυνατότητα για Dog Sitting. Εφόσον πρέπει (εάν ο σκύλος σας παρουσιάσει στοιχεία άγχους ή επιθετικότητας) ή θέλετε να κάνετε μια βόλτα στο φεστιβάλ, χωρίς τον σκύλο σας, τότε μπορείτε να τον αφήσετε για 60 λεπτά στους καταρτισμένους Dog Sitters εκπαιδευτές, μέλη της Ακαδημίας Επαγγελμάτων Ζώων Συντροφιάς Pets Pro Academy και να περιηγηθείτε στους χώρους του φεστιβάλ.

Μην ξεχνάτε ότι υπεύθυνη κηδεμονία σημαίνει ότι σέβομαι όλους τους επισκέπτες του φεστιβάλ, τηρώ τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες των διοργανωτών και, κυρίως, φροντίζω για την καθαριότητα του χώρου. Υπεύθυνη κηδεμονία σημαίνει ότι ο σκύλος μου περιδιαβαίνει στους χώρους του φεστιβάλ πάντοτε δίπλα μου και πάντοτε με λουρί και μαζεύω πάντα τα περιττώματά του μέσα αλλά και έξω από το χώρο του φεστιβάλ, ως μια ένδειξη σεβασμού για όλους. Το λουρί-οδηγός πρέπει να είναι σταθερό, μήκους το πολύ 1 μέτρο, όχι αυξομειούμενο.
Και το «Discover Dogs 2017» έχει ως υπέρτατο σκοπό να προωθήσει την υπεύθυνη κηδεμονία του σκύλου, η οποία έχει ως αποτέλεσμα και την απόλυτη ευζωία του αγαπημένου μας κατοικίδιου.